Aanleg Nieuw Parkeerterrein Harlekijn Huis en Haard

Voor het opnieuw in te richten terrein bij Harlekijn Huis en Haard te Beneden Leeuwen hebben wij de volledige infra verzorgd. Het volledige rioolstelsel is aangelegd naar de standaard van hedendaagse eisen. Voor het straatwerk had men gekozen voor BSS 8cm grijs bestrating en dubbelklinkers zwart. Deze zijn op verschillende wijze fraai in het geheel aangebracht zodat het voor de toekomstige bezoekers gemakkelijk is om hier hun weg te vinden.

Continue Reading

Aanleg nieuwe Bmx Fietscrossbaan

Een uniek project in Nederland. Deze fietscrossbaan bestaat uit losse elementen die met precisie geplaatst zijn en zorgen voor een uitdagend geheel. Rondom fraai afgewerkt met betonplaten en sierplit. Een mooie nieuwe uitdaging voor de jeugd in de Gemeente Druten en wellicht onze nieuwste Olympiërs !

Continue Reading

Herinrichting Marktplein Druten

Bij dit project in het centrum van Druten hebben wij de complete infra van A tot Z verzorgd. Het project is in fases uitgevoerd om het winkelcentrum toch bereikbaar te houden. De oude bestrating is eerst verwijderd waarna het volledige rioolstelsel is vernieuwd naar de standaard van hedendaagse eisen. Voor het straatwerk had men gekozen voor 2 soorten gebakken bestrating die in verschillende verbanden zijn gelegd. Ook zijn hier de markeringen voor de blauwe zone vakkundig in verwerkt.

Continue Reading

Herinrichting Drutens Bosje

Voor dit project hebben wij zowel het complete grondwerk alsmede de halfverharding aangelegd. Bij het grondwerk is gekozen voor een zo natuurlijk mogelijk verloop van watergangen.Voor de wandel- en fietspaden is gebruik gemaakt van stabilizer als halfverharding.

Continue Reading

Aanleg Nieuw Parkeerterrein Plus Supermarkt

Voor dit project hebben wij zowel afwatering alsmede de bestrating aangelegd. Hier is gebruikt gemaakt van BSS KOMO grijs en zwart en markering voor de blauwe zone.

Continue Reading

Routebeschijving

Klik hier om uw routebeschrijving te starten

Bedrijfsgegevens

Aannemings- en verhuurbedrijf  A. van Elk BV
Postadres: Pas 3a, 6654 AK Afferden (Gld)
Rekeningnr: NL52RABO 0112.7518.22
BTW nr. :NL 8047.51.183.B01
KvK nr.: 10032026

Showtuin

 

> lees meer

Bezoekadres showtuin:

Heemstraweg 36a,
6654 KE Afferden (Gld)
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (algemeen)
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (sierbestrating)
Telefoon: 0487-514261
Fax: 0487-518207

Voor uitgebreid advies is het fijn om vooraf een afspraak te maken. Uiteraard kunt u ook telefonisch advies vragen of via mail.

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag:

08:00 - 17:00 uur

Pauze 12:30 - 13:00

Zaterdag:
08:00 - 16:00 uur

Pauze 12:30 - 13:00 uur

Buiten openingstijden op afspraak mogelijk.